TPS COM

Compania noastra este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in 1993 din dorinta de a fi un jucator pe piata pieselor forjate. Raspundem in totalitate cererii in domeniu care impune pe de o parte economie de material, iar pe de alta parte crestere a calitatii.

Lucram cu oteluri, iar prin procesul de forjare aducem piesele aproape de cotele finale cerute, facand astfel o economie considerabila de material.

Dezideratul TPS este si cresterea calitatii acestor materiale. Prin procesul de forjare caracteristicile otelurilor se schimba si devin net sperioare, putand fi folosite cu costuri scazute in industrii cu pretentii mari in registrul calitatii: industria aeronautica, petroliera, auto etc. Calitatea produselor realizate de TPS este validata atat prin certificarile de care dispunem, cat si de clientii nostri cu standarde inalte de calitate impuse.

Materia prima folosita este atent verificata, iar procesul de lucru este urmarit indeaproape, astfel incat nicio piesa neconforma nu iese pe poarta fabricii noastre. Mare parte a productiei se livreaza catre parteneri externi, dar si in Romania.

Dezvoltarea TPS a vizat, de-a lungul timpului, si o extindere pe orizontala, astfel ca acum avem si o sectie moderna de prelucrari mecanice pe masini de top cu comanda numerica, astfel incat productivitatea si calitatea sa fie intotdeauna la cote maxime.

Un interes deosebit acordam cercetarii si imbunatatirii productiei.

Protectia mediului este o prioritate a TPS, la fel ca si sanatatea si siguranta in munca a angajatilor nostri.

Vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre?