Servicii TPS COM

null

Proiectarea

Proiectarea pieselor se face cu ajutorul programelor de proiectare 3D, de catre inginerii nostri.

Proiectarea pieselor se face cu ajutorul programelor de proiectare 3D, de catre inginerii nostri.

null

Debitarea

Debitarea se efectueaza pe fierastraie automate cu banda, acestea fiind inima fabricii.

Debitarea se efectueaza pe fierastraie automate cu banda, acestea fiind inima fabricii. De aici pleaca milioane de astfel de semifabricate catre forja sau zona de prelucrari.

null

Forjarea

Forjarea si matritarea se fac pe prese hidraulice, mecanice, ciocane.

Forjarea si matritarea se fac pe prese hidraulice, mecanice, ciocane.
Roluirea de inele de mari dimensiuni se face pe masini de roluit specializate. Incalzirea se poate face atat in instalatii moderne de incalzire inductive sau in cuptoare electrice, dar si in cuptoare cu gaz metan, in functie de calitatea si nevoile materialelor folosite.

null

Prelucrarile mecanice

Prelucrarile mecanice se fac pe masini de ultima generatie cu CNC Okuma.

Prelucrarile mecanice se fac pe masini de ultima generatie cu CNC Okuma, care efectueaza operatiuni de strunjire, frezari, gauriri etc. Pe aceste masini facem si prelucrari ale materialor speciale de genul super aliajelor (inconeluri etc)
Imbutatim permanent procesele de prelucrare alaturi de partenerii nostri, care ne asigura cele mai performante scule pentru a avea calitate maxima la costuri scazute.

null

Tratament termic

Efectuam tratament termic pentru imbunatatirea caracteristicilor materialelor.

Efectuam tratament termic pentru imbunatatirea caracteristicilor materialelor dupa grafice de incalzire specifice in cuptoare cu incalzire electrica. Controlam foarte bine procesul cu ajutorul aparatelor programabile de masurare si ajustare a temperaturii.

null

Marcarea

TPS livreaza piese marcate cu ajutorul masinilor de marcat cu comanda numerica in trei axe.

TPS livreaza piese marcate cu ajutorul masinilor de marcat cu comanda numerica in trei axe, astfel incat avem o trasabilitate 100% a produselor livrate.

Galerie Foto